Doorzoek de veelgestelde vragen

Geen resultaten gevonden

Over ons

Route Mobiel is een efficiënt georganiseerde organisatie die sinds 2004 bestaat. Met een luidruchtige start wist Route Mobiel een traditie te doorbreken door op een vernieuwende wijze Pechhulp Services vorm te geven. Inmiddels is Route Mobiel uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandse merken met een groot netwerk van deskundige pechhulpverleners verspreid over heel Nederland. Daarnaast is zij actief in bijna alle landen van Europa.

Onderscheidend in de markt
Route Mobiel heeft laten zien wat er mogelijk is. We hebben pechhulp low-cost gemaakt door kosten te elimineren die niets met pechhulp te maken hebben, zonder afbreuk te hoeven doen aan de kwaliteit. Onze verzekeringen kent geen dubbele dekkingen en sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Wel zo gemakkelijk en voordelig.

Op Route Mobiel kun je rekenen!
Je auto of motor moet altijd voor jou beschikbaar zijn. Je moet daar altijd op kunnen vertrouwen. Is dat een keer toch niet het geval, dan moet je kunnen rekenen op betrouwbare en deskundige hulp zodat je snel weer op weg kunt. Route Mobiel helpt je weer gewoon verder.

Gedragscodes
Route Mobiel is via VIVAT Schadeverzekeringen N.V. lid van het Verbond van Verzekeraars en voldoet dus aan de Gedragscodes van het Verbond.

Wij zijn onderdeel van VIVAT
VIVAT bestaat naast Route Mobiel uit nog vier verzekeringsmerken en één vermogens­beheerder: Reaal, Zwitserleven, Reaal Dier & Zorg, nowGo en ACTIAM. Al honderdvijftig jaar helpen de organisaties die nu binnen VIVAT Verzekeringen gebundeld zijn, hun klanten om hun financiële zelfredzaamheid te vergroten. Ontwikkeling en solidariteit waren belangrijke kernbegrippen bij onze rechtsvoorgangers. En ook vandaag zijn wij nog altijd een sociale en betrouwbare verzekeraar. Daar zijn we trots op.

Route Mobiel biedt de volgende services aan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (13 votes cast)
Over ons, 3.9 out of 5 based on 13 ratings