Hoe werkt het aanvragen?

Aanmelden bij Route Mobiel kan eenvoudig op twee manieren:

Als jij je online aanmeldt, doorloop je vijf stappen:

Stap 1: maken keuze product(en)
Kies hier welke verzekering(en) je wilt afsluiten. Voor berekening van je premie is opgave van je kenteken nodig.

Stap 2: invullen van uw persoonlijke gegevens
Deze gegevens zijn nodig voor het verwerken van je overeenkomst en voor het toesturen van je polis(sen).

Stap 3: specificatie van gekozen product
Hier geef je aan wat de ingangsdatum moet zijn van de door jou gekozen verzekeringen. Daarnaast geef je aan of je gebruik wil maken van de opzegservice van Route Mobiel.

Stap 4: controle
Alle ingevoerde gegevens worden hier weergegeven, je kunt ze hier controleren. Wil je gegevens wijzigen? Dat kan door de knop ‘Terug’ te gebruiken. In deze stap geef je toestemming voor automatische incasso, en ga je akkoord met de voorwaarden en de slotverklaring. In deze stap geef je akkoord voor het aanvragen.

Stap 5: bevestiging
Je hebt de verzekering aangevraagd en ontvangt nu een bevestiging per e-mail van deze aanvraag. De verzekering is nu niet definitief, je aanvraag is in behandeling.

  • Als je aanvraag direct akkoord is, ontvang je daarover snel na de aanvraag een e-mail. Je bent dan verzekerd per de gewenste ingangsdatum en ontvangt binnen enkele dagen de polis in huis.
  • Als direct bekend is dat de verzekering niet geaccepteerd kan worden (op basis van onze acceptatiecriteria), ontvang je daarover bericht per e-mail.
  • Als de aanvraag nog niet direct akkoord is (er moet nog een en ander uitgezocht worden), zullen wij je snel berichten over of je wel of niet verzekerd bent. Als we akkoord gaan ontvang je daarover een e-mail en ontvang je binnen enkele dagen je polis. Als je aanvraag niet akkoord is, ontvang je per e-mail of per post een afwijzing van je aanvraag.

Route Mobiel adviseert overigens niet, je maakt zelf je keuze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Hoe werkt het aanvragen?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings